gebruik van biobrandstof in de generatoren van Aggreko

Alternatieve brandstoffen

Aggreko heeft in de afgelopen twintig jaar veel ervaring opgedaan in het gebruik van biobrandstof in de generatoren die u bij ons huurt.

Vanuit die ervaring weten we dat de beste resultaten worden geboekt met de juiste combinatie van innovatie, betrouwbaarheid en prestaties. We beschikken over de beste mensen, experts op gebied van technische uitdagingen maar ook mensen die u kunnen adviseren ver het lange termijn effect van het gebruik van biobrandstof. Zonder uitgebreide kennis op dit gebied lopen veel bedrijven het risico dat ze al te enthousiast beginnen aan een project en hier later spijt van krijgen. Neem eens vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Aggreko is ook wereldmarktleider in de verhuur van gas generatoren. Dit komt omdat we op tijd zijn begonnen met de ontwikkeling van dit soort milieuvriendelijke alternatieven. Onze klanten stappen steeds vaker over op gasgeneratoren, omdat gas geldt als een schonere en meer efficiënte brandstof.
Wilt u weten welke alternatieven er voor uw plant, installatie of site zijn? Laat het ons weten, we komen het u graag toelichten.

Bel voor meer informatie met:

+32 3 825 0271

Huuraanvraag
alternatieve brandstoffen

Gerelateerde pagina’s