stroomvoorziening en koeloplossingen voor de mijnindustrie

Stroomvoorziening voor de mijnindustrie

De mijnindustrie huurt al decennia de betrouwbare stroomgroepen, ter ondersteuning van de mijninfrastructuur van open en ondergrondse mijnen of voor de stroomvoorziening van minerale verwerkingsinstallaties.

We verhuren waterkoelers, luchtkoelers, koeltorens en pompen voor het ontginnen van goud, platina en andere grondstoffen zoals kolen.

Hierbij kan ook worden gekozen voor water- of oliegekoelde opties met behulp van milieuvriendelijke koelmiddelen. Aggreko biedt mijnexploitanten succesvol ondersteuning op korte en lange termijn bij  verkenningen, haalbaarheidsonderzoeken, geplande uitbreidingen, storingen, uitschakelingen of op maat capaciteiten gedurende de levensduur van de mijn.

De mijnindustrie kan bij ons terecht voor

  • stroomgroepen voor onder- of bovengrondse accommodaties.
  • het huren van 30 kVA-generatoren tot complete multi-MW stroompakketten tijdens de bouwfase van een nieuwe mijn.
  • generatoren voor de uitbreiding van de bestaande mijncapaciteit
  • extra stroomvoorziening voor productiepieken
  • generatoren voor gebruik tijdens gepland onderhoud.
  • stand-by of noodgeneratoren tijdens ongeplande bedrijfsstops
  • de huur van gasgeneratoren of dieselgeneratoren, of een systeem met gecombineerde brandstof (diesel/aardgas)

Onze gebruiksklare oplossingen variëren van 30 kVA generatoren tot 100 MW (LV en HV) installaties, inclusief volledige uitvoer en onderhoud. Onze mensen kennen de energiebehoefte in de mijnbouw. Door die kennis verzorgen zij de engineering van het totale project en ondersteunen zij bij de uitvoer en het onderhoud. Dit alles volgens de geldende veiligheidseisen en voorschriften.
Voor een oriënterend gesprek over onze oplossingen kunt u contact opnemen, we adviseren u graag bij het huren van de juiste stroomgroep of koelmachine.

Bel voor meer informatie met:

+32 3 825 0271

Huuraanvraag
koeling voor de mijnindustrie

Gerelateerde pagina’s