Verhuuraanbod voor olie-en gassector- tijdelijke stroomvoorziening

Verhuuraanbod voor de olie- en gassector

Een tijdelijke oplossing met een extra stroomgroep of koelmachine op een offshore locatie, of een langer durend project waarbij een totaaloplossing op maat kan worden verzorgd.

Een greep uit ons aanbod:

  • Turnkey hoogspanningsopwekking: Wij verhuren onshore en offshore pakketten, incl. koeling en klimaatbeheersing.
  • Voorafgaande aan een succesvolle offshore-positionering van offshore-platforms en FPSO’s kan Aggreko zowel tijdens de constructiefase, de inbedrijfname als de integratiefase speciale generatoren en panelen leveren.
  • Aan boord van FPSO’s: onze generatoren worden vaak gehuurd om de definitieve inbedrijfstelling en de tests tijdens de lange sleepperioden tussen de onshore-bouwwerf en de definitieve offshore-positionering mogelijk te maken. We verhuren deze stroompaketten ook compleet met integrale Fire 7 Gasdetectie- en onderdrukkingssystemen, voor extra veiligheid bij de aanvoer
  • Motorstart en -test: U huurt ook resistieve en reactieve loadbanks, voor tests en inbedrijfname van motoren na stroomuitval.
  • Hoofdturbines: power packs speciaal voor hoofdturbines aan boord van offshore-installaties. Ze worden ingezet vóór de afvaart en zorgen er voor dat de turbines 100% klaarstaan voor gebruik wanneer het erop aankomt...offshore.
  • Brandstof: volledig beschermde brandstoftanks en automatische vulsystemen
  • Gecertificeerd offshore personeel dat gedurende het project zorgt voor installatie, gebruik en onderhoud van de generatoren of koelmachines die u bij ons huurt.
  • Versnelde gebruiksklare stroomvoorziening: bij geplande en ongeplande bedrijfsstops

De generatorenkoelmachines of transfo's die u bij ons huurt, maken onderdeel uit van de grootste en meest veelzijdige huurvloot ter wereld. Onze technische teams hebben veel kennis van de sector en kunnen hun ervaring laten gelden in de samenwerking met u.

Tijdens de in- en uitbedrijfname, het gebruik, gepland onderhoud en noodgevallen. Van diepzeebooruitrusting in de Noordzee tot extreem droge woestijnen verhuren wij de meest innovatieve generatoren en reserveapparatuur.

Bel voor meer informatie met:

+32 3 825 0271

Huuraanvraag
verhuuraanbod voor olie-en gassector

Gerelateerde pagina’s